Exkluzív székhuzatok

A cégünk által gyártott székhuzatok megfelelő dekorációt, eleganciát kölcsönöznek különböző rendezvényeinek, de egyúttal hasznosak az erősen elhasználódott székek takarására is. Egyéb termékeinkkel kiegészítve rendkívüli esztétikai élményt nyújtanak, kellemes környezetet keltenek.

A székhuzatok tekintetében vásárlóink igényeit standart és teljesen egyedi kivitelű termékekkel is ki tudjuk elégíteni.

Alapanyag: általában vékony, szép esésű, kevésbé gyűrődő szatén alapanyagok, több száz mintából választható.

Szín: – fehér illetve pasztell színek, de mennyiségtől függően bármilyen szín megoldható

Méret: mindig az adott szék méretére készítve

Forma:

  • standard formák (pl.: bankett székekre)
  • egyedi vevői igények alapján

Referenciák: Gundel Étterem, Marriott Hotel, Mercure Buda, Hotel Sopron, Kastélyhotel Sasvár.


A székhuzatokat minden esetben az adott székre szabva készítjük el, így a minta elkészítéséhez minden esetben kérjük a kívánt modell alapjául szolgáló szék, rendelkezésre bocsátását, a forma és a pontos méret megismerése céljából. Az adott székre minden esetben mintadarabot készítünk, amelyeket Önök véleményezhetnek, módosíthatnak.. A végső forma elfogadása, és az alapanyag kiválasztása után tudjuk megtenni konkrét mindenre kiterjedő árajánlatunkat. Az egyedi elképzelések modellezési költségeit felszámoljuk.


esettanulmány


Mindenképpen keressen minket árajánlatkérésével bármilyen csekély elképzelése van, mi segítünk meghatározni, hogy milyen anyagra van önnek szüksége.Egyedi székhuzatok

Miért válasszon minket?

Általunk gyártott termékek egy jelentős része saját tervezésű, csak cégünknél kaphatók, ajánlatunkban szereplő minőségben, összetételben és mintázatban. Cégünk alapfilozófiája, hogy mindent kínál a partnereinek, ami egy szálloda, étterem, panzió felöltöztetéséhez, rendezvénye lebonyolításához szükséges.

Termékeink

Színválaszték

Mintázatok száma

Anyagok száma

Elégedett ügyfélek száma

Referenciáink