Miért keményedik be a frottír törölköző?

Miért keményedik be a frottír törölköző?

Előfordult már önnel, hogy a szállodai szobájában kemény, durva tapintású törölközőt volt kénytelen használni? Szívesen visszatérne erre a szálláshelyre? Ön sem szeretné, ha vendégei elpártolnának és a különböző értékelő és közösségi oldalakon mondanák el panaszaikat. Ezért fontos, hogy előre gondolkodjon és biztosítsa szálló vendégei részére a kellemes, puha tapintású törölközőket.

Hány mosást kell kibírnia egy minőségi szállodai ágyneműhuzatnak?

Hány mosást kell kibírnia egy minőségi szállodai ágyneműhuzatnak?

Az ágyneműhuzat különösen fontos a szállodák, hotelek, de még az AirBnb lakások számára is, hiszen teljesen egyértelmű: minden vendég puha, kényelmes ágyra vágyik a nyaralása alatt. Éppen ezért az Ön látogatói sem fognak semmilyen megértést tanúsítani, ha a gyenge minőségű ágyneműhuzatok miatt rosszul alszanak a szobájukban, és mivel mára mindössze néhány kattintásba kerül értékelni a szállodákat, így valószínűleg hangot is adnak elégedetlenségüknek. Ugyanakkor természetesen a szállásadók számára sem közömbös, hogy az ágyneműhuzatra kiadott pénzük vajon valóban megtérül-e, amit a leginkább a textília élettartama befolyásol. Így aztán mindenki számára fájó pont, ha az amúgy szemre tetszetős huzatok mindössze néhány hónapot bírnak ki eredeti minőségükben, azaz éppen csak egy szezonra elegendőek.

Rekorddal melegítettek be a budapesti szálláshelyek a 2018-as főszezonra

Rekorddal melegítettek be a budapesti szálláshelyek a 2018-as főszezonra

Néhány hete számoltunk be arról az örömteli hírről, hogy a 2017-es év teljesítette a szállodák és vendéglátóipari egységek minden álmát, hiszen - ahogy az előző három évben mindig - tovább nőtt a szálláshelyek forgalma és árbevétele. A statisztikák szerint ehhez a hosszú hétvégék is jelentősen hozzájárultak, de a főszezon továbbra is a nyári szabadságok hónapjai (július, augusztus) voltak. 

A Vend-Tex éttermi textíliái is érdekeltek voltak

A Vend-Tex éttermi textíliái is érdekeltek voltak

A magyar gasztronómia nagy napja volt március végén a Várkert Bazárban, ahol egy különleges rendezvény keretében, számos prominens vendég előtt mutatták be az új Michelin-kalauzt, a Michelin Main Cities of Europe Guide 2018 című kiadványát. Az összejövetel és bemutató mellett azonban volt miért izgulniuk a hazai éttermeknek is, hiszen itt hirdették ki Ausztria, Csehország, Lengyelország, Görögország és Magyarország új csillagjait.

Miért a spandex a tökéletes megoldás rendezvényeire?

Miért a spandex a tökéletes megoldás rendezvényeire?

Egy új, innovatív technológia használatával végre rendkívül egyszerűen és gyorsan egyedivé varázsolhatja bútorait, asztalait és székeit, akkor is, ha azok már nincsenek a legjobb állapotban. Sőt! Valójában a spandex használatának egyik legnagyobb előnye pont ez utóbbi: ha székei még jól funkcionálnak, de kisebb-nagyobb külső sérülések miatt már eldugná a vendégei elől, akkor a spandex segítségével elrejtheti a hibákat.

Újabb hazai szállodák kaptak Hotelstars csillagokat

Újabb hazai szállodák kaptak Hotelstars csillagokat

Újabb hazai szállodák minősítéséről döntött a Hotelstars Nemzeti Szállodai Tanúsító Védjegy Bíráló Bizottsága - számol be az örömteli hírről a Turizmus.com - ami azt jelenti, hogy még több magyarországi szálláshely lett jogosult a csillagok használatára.