Ön is versenyben lesz az Év hotele címért?

Ön is versenyben lesz az Év hotele címért?

Új műsort tűzött májusban a képernyőre az RTL Klub, amelyben hazánk legnépszerűbb vidéki hoteljeit és szállodáit ismerhetjük meg egy-egy főszereplő család vagy éppen pár szemszögéből. A következő hónapokban is folyamatosan futó szériában a főszereplők mindig valamilyen céllal érkeznek egy-egy hotelbe, ám a lánykérés vagy éppen a különleges házassági évforduló mellett óriási figyelmet kap a szálloda felszereltsége is.

Adjunk a szemnek is - így ágyaznak a profik

Adjunk a szemnek is - így ágyaznak a profik

Egy fizető vendégnek számos elvárása lehet a szállodába érkezve, és ezek között egészen biztosan ott szerepel az új ágya is. Akármilyen programokat is tervezett, akármilyen tervekkel is érkezett, egészen biztos, hogy szeretne néhány kellemes éjszakát eltölteni a szállodai szobájában, ehhez pedig elengedhetetlenül szükséges a kényelmes, és persze szemre is tetszetős ágy, ágyneműhuzat és párna is. 

A világ legfurcsább Airbnb lakásai

A világ legfurcsább Airbnb lakásai

Ahogy két szállodai szoba, úgy két lakás között is óriási eltérések lehetnek, és ahogy a lenti válogatás mutatja, a világ számos pontján szó sincs átlagos lakásokról, sokkal inkább különlegesen bizarr vagy éppen exkluzív helyekről.

Két partnerünk is kiérdemelte az Év szállodája címet!

Két partnerünk is kiérdemelte az Év szállodája címet!

Átadták az Év Szállodája 2016 címeket: a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által tavaly negyedszer kiírt pályázatra összesen 16 öt-, négy- és háromcsillagos szálloda jelentkezett. A szállodás szakma Oscar-díjával a minőséget jutalmazzák, összetett szempontrendszer szerint - írja a Turizmus.com, a díjazottak között pedig legnagyobb örömünkre két partnerünk nevét is felfedezhettük.

Érdekes esetek a VendTex történetéből – 1. rész

Érdekes esetek a VendTex történetéből – 1. rész

25 év alatt sok minden történik. Nem csak egy ember, hanem egy cég életében is. Sőt, igazából számtalan emlékezetes esetet őrzünk magunkban. Ebből most egyet, az olvasóink elé tárunk. Természetesen, mint mindig, most is segítő szándékkal.

Hímzett vagy szőtt logó…?

Hímzett vagy szőtt logó…?

Egyik előző írásunkban körüljártuk a logózás előnyeit. Mostani cikkünkben pedig a kétféle technológiát, a szövés és a hímzés mikéntjét fogjuk kicsit jobban megvilágítani. Mind a szövéssel, mind a hímzéssel logózhatjuk, feliratozhatjuk a szállodai textíliát. Viszont mégsem mindegy, hogy mikor melyik technológiához nyúlunk.