Hozza ki a legtöbbet szállodai köntöseiből

Hozza ki a legtöbbet szállodai köntöseiből

A szállodai köntös vagy fürdőköpeny a kényelmes ágy és ágynemű mellett a vendégelégedettség egyik záloga. De amellett, hogy a vendégei igényeinek megfelelő köntösöket kínál, amik puhaságáról a használat és mosások során rendszeresen gondoskodik, mit tehet még, hogy növelje az elégedettségüket?

Újabb szakmai siker

Újabb szakmai siker

Most töltöttük be a 25. születésnapunkat, és ezt is csak nem rég ünnepeltük meg, mikor újabb siker ért bennünket. A Vend-Tex Kft. tulajdonosát és ügyvezetőjét, Mesicsné Kürnyek Zsófiát szakmai tapasztalatai, szakértelme és szakmai megbízhatósága alapján a tagjai közé választotta a Fehérasztal Lovagrend. Gratulálunk neki!

Klasszikus romantika: kastélyszálló körkép

Klasszikus romantika: kastélyszálló körkép

A belföldön pihenni és utazni vágyók ma már rengeteg szállástípus között válogathatnak: wellness hotelek, apartmanok, vendégházak, fogadók, négy- és ötcsillagos szállodák. Minden szállásnak megvan a saját, különleges hangulat, amit általában a belső kialakítás, a berendezés és az egyedi szolgáltatások biztosítanak. A kastélyszállók egyediségét viszont nem csak az elhelyezkedés és az építészeti, valamint környezeti adottságok adják. Egyenesen egy régmúlt korba repítenek vissza, a klasszikus romantika korába. Négy magyar kastélyszálló, négy különböző tájról.

25 éve a szálloda- és vendéglátóipar szolgálatában

25 éve a szálloda- és vendéglátóipar szolgálatában

A Vend-Tex Kft. idén ünnepli a 25. születésnapját. 1993 óta nagy utat tettünk meg az iparágban, jelenleg pedig már nemzetközi szinten vagyunk jelen az éttermi, szobai, fürdőszobai és dekorációs textíliák gyártása és forgalmazása piacán. 

Esküvői textíliák – a szalvétától a székszoknyáig

Esküvői textíliák – a szalvétától a székszoknyáig

Tombol a nyár és az esküvőszezon, és szinte nincs olyan étterem, szálloda vagy kastélyszálló, aki ne rendezne legalább évente egy-két lakodalmat. A házasulandó párok a helyszín kiválasztásánál nem csak a catering és más szolgáltatások alapján döntenek, hanem nagyban befolyásolja őket a helyszín hangulata. De mivel teremthető meg, illetve fokozható a helyszínek hangulata? Kültéri és beltéri  catering textíliák, kifejezetten esküvőkre ajánlva. 

Egyedülálló pihenés különleges helyszíneken

Egyedülálló pihenés különleges helyszíneken

Ahogy az éttermek, úgy a szállodák sem csak hagyományos módokon igyekeznek kivívni a vendégeik elégedettségét és elismerését. Szerte a világon a legtöbb hotel wellness és egyéb szolgáltatásokkal, valamint saját, egyedi programokkal igyekszik a látogatóinak kedvében járni. Azonban számos szálláshely már a puszta megjelenésével is képes úgy lenyűgözni vendégeit, hogy a mihamarabbi visszatérésük garantált.